Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На Різдво в Україні прийнято не тільки колядувати, а й віншувати – тобто вітати господарів з різдвяними святами. Віншування на Коляду мають знати і діти, і дорослі.

26 грудня 2023 року аматорський колектив КЗ «Культурно мистецького центру» Лип’янської сільської ради, разом із амоторськими колективами філій Нечаєвського та Кавунівського СБК, провели віншування з нагоди Різдва Христового та новорічних свят. Привітали різдвяними віншуваннями працівників сільськогосподарських підприємств, які знаходяться на території громади, працівників старостинських округів, працівників адміністрації Лип’янської сільської ради та населення Лип’янської ТГ.

  Зараз, як ніколи, важливо пам’ятати про наші українські традиції. Колядка, щедрівка, віншування несуть у собі велику магічну дію, бо цьогорічні новорічно-різдвяні свята не такі як зазвичай, адже всі ми просимо в Бога здійснення спільного бажання – Перемоги, миру, процвітання для нашої рідної землі та для всіх українців.
    Нехай наші серця завжди пишаються нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє.

Спільними зусиллями було зібрано 34420 (тридцять чотири тисячі чотириста двадцять) грн. Всі зібрані кошти підуть на потреби Збройних Сил України.