день працівника сільського господарства коли

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Адміністрація Лип’янської сільської ради вітає вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Окремо хочемо подякувати керівникам товариств та господарств, які ведуть свою діяльність на території Лип’янської громади, СПОП «ГЛИНЯНА» Красілічу В.М.,  СТОВ «ЛАН» Марцевич А.А., ТОВ «ТРАЙГОН ФАРМІНГ ХАРКІВ» Онуфрику О.М., СТОВ «ІСКРА» Ніковському С.М., ФГ «ГАРАНТ-Д» Дзюбі С.М. за постійну підтримку та вагому допомогу підрозділам Збройних Сил України та військовослужбовцям, які на передовій захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Щира подяка вам за допомогу і співпрацю! Нехай сторицею повернуться вам ваші добрі справи!

Всім працівникам сільського господарства від щирого серця бажаємо, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю,

Щиро бажаємо вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими урожайними нивами!

Слава Україні! Героям слава!