День працівника соціальної сфери | Покровська районна державна  адміністрація Донецької області Покровська районна військова адміністрація  Донецької області

5 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери – професійне свято фахівців, які своєю щоденною працею забезпечують соціальну підтримку вразливих категорій населення та надають соціальні послуги мешканцям Лип'янської сільської територіальної громади.

 Шановні соціальні працівники, ви присвятили своє життя добрій та благородній справі – турботі про людей, яким ви щодня допомагаєте впоратися з нелегкими життєвими обставинами. Ваша робота вимагає не тільки сумлінного ставлення до справи, але й величезного терпіння та вміння співчувати.

     Саме ви приймаєте на себе людські проблеми, біль та негаразди, завжди прагнете допомогти і підтримати кожного, а тому служіння обраній вами справі, почуття обов’язку, високий професіоналізм, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу. 

     Висловлюємо щиру вдячність за вашу сумлінну працю та бажаємо міцного здоров’я, миру, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів та успіхів у вашій нелегкій праці.

     Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя завжди дають дружні сходи в серцях і душах людей!

 

З повагою адміністрація Лип'янської сільської ради