Створення нових робочих місць триває

 

         Роботодавці є найважливішими партнерами служби  зайнятості. Про це  завжди  пам’ятають  в Шполянській районній філії Черкаського ОЦЗ. Адже роботодавець створює нові робочі місця і тим самим  надає впевненість в майбутньому для населення.

       В м.Шпола проживає приватний підприємець Ігор Чихачов. Свого часу Ігор перебував на обліку в районній філії як безробітний. Потім в 2015 році започаткував свою власну справу за напрямком «Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів». Відтоді молодий підприємець активно співпрацює з фахівцями районної філії в питаннях працевлаштування на нові робочі місця. За цей час до нього було працевлаштовано 17 осіб, з них 6 осіб з компенсацією єдиного соціального внеску за новостворене робоче місце. Навіть в нинішній складний час Ігор Чихачов продовжує легально розвивати свою діяльність і допомагає іншим пережити непростий для всієї країни період.  

        Нещодавно до нього був працевлаштований з наданням компенсації єдиного соціального внеску Нечитайло Олександр Олександрович на посаду слюсаря-ремонтника. Він швидко, професійно і якісно виконує свою роботу, тому в роботодавця на хорошому рахунку.

       Спеціалісти районній філії запрошують роботодавців до співпраці в створенні нових робочих місць і працевлаштуванні на них безробітних громадян з виплатою компенсації єдиного внеску.

 

Фото додається.