23 серпня у Лип’янській громаді відзначили першу річницю створення. Розпочались святкові заходи з урочистого богослужіння за мир та добробут громади та України у храмі Іоанна Богослова, продовжилась програма дитячим велопробігом селами Маслове, Нечаєве, фінішем якого стала урочиста хода з прапором у адмінцентрі громади - селі Лип’янка.

Фото без описуФото без опису

Вшанувавши символ держави – синьо-жовтий стяг, діти взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті та фестивалі синьо-жовтих фарб холі.

Фото без описуФото без опису

Святковий концерт продовжив урочисті заходи. Аматорські пісенні колективи усіх будинків культури , діти закладів освіти громади подарували своїми виступами незабутні враження та емоції.

Фото без описуФото без опису

За особистий вклад у розвиток громади було нагороджено завідувача ДНЗ «Сонечко» Тетяну Сердюк, вихователя Людмилу Шаблій, директора СБК Любов Кацімон,провідного економіста Катерину Бакуменко, старост сіл Кавунівка Володимира Малярчука та с.Маслове Марію Олехнович.

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

 

Відзнакою Президента України – медаллю «За участь в антитерористичній операції» було нагороджено Заура Ібрагімова та Руслана Гороха. Святкові фотозони, оформлені директором Нечаєвського СБК Тетяною Дібрівською, створили урочисто-піднесений настрій, батути стали найкращим подарунком для малечі, а козацька каша додала сил на увесь вечір. Пісенний дарунок жителі громади приймали від Заслуженої артистки України Руслани Лоцман, що зачарувала усіх своїм співом та проникливим виконанням народних та авторських пісень.

Фото без опису

Оргкомітет дякує всім, хто сприяв організації свята – виконавчому директору ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» Анатолію Довганю, директору ТОВ «Сільгосптехніка» Володимиру Колотилу, директору СТОВ «Іскра» Сергію Ніковському, приватним підприємцям Олені Ткач, Андрію Пацюку, депутатам громади.