Фото без опису

Фото без опису

16 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лип’янської сільської ради. На розгляд було винесено 44 питання.

На засіданні була підтримана ініціатива жителів Ярославського старостату щодо встановлення меморіальної дошки на честь Андрія Швеця, який героїчно загинув під час виконання бойових завдань із захисту України.

Одноголосно підтримано рішення про виділення коштів на матеріальні допомоги жителям громади. Загальна сума становить 154 тисячі гривень, з яких 60 тисяч передбачено для підтримки  мобілізованих військовослужбовців зарахованих для проходження в Збройних Силах України (по 20 тис.грн), 3 тисячі гривень – одноразова допомога для вирішення соціально-побутових питань, як особі з інвалідністю ІІІ групи, що є учасником російсько-української війни, 16 тисяч – одноразова допомога для вирішення соціально-побутових питань, як членам сім’ї загиблих військовослужбовців, 8 тисяч - одноразова допомога для вирішення соціально-побутових питань, як особі з інвалідністю І групи, що є учасником російсько-української війни, 62 тисячі – військовослужбовцям, які на даний час є учасниками російсько-української війни або членам їх сімей, 5 тисяч – жителю громади на проведення оперативного лікування.

Надано трьом особам статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Затверджено план заходів щодо складання проекту місцевого бюджету на 2025 рік, організації виконання місцевого бюджету на 2024 рік та організації роботи з підготовки річної звітності про виконання місцевого бюджету на 2024 рік.

Затверджено звіт про виконання бюджету Лип’янської сільської територіальної громади за 9 місяців 2024 року.

Взято на баланс майно від Черкаської обласної організації товариства Червоного хреста України.