1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Філе курки охолоджене, стегно куряче охолоджене, тушка куряча охолоджена, свинина охолоджена» визначено з урахуванням типових вимог до товару що склалися на ринку даного виду товару, та потреби Лип`янської сільської ради.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Філе курки охолоджене, стегно куряче охолоджене, тушка куряча охолоджена, свинина охолоджена» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі).

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю №  UA-2024-03-12-003259-a затвердженні рішенням сесії Лип’янської сільської ради про бюджет.