Актуалізація даних військовозобовʼязаних у ЦНАПах

Прийти до ЦНАП, заповнити заяву і надати актуальні дані

18 травня набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», який встановлює для чоловіків призовного віку (18-60 років) обов'язок оновити військово-облікові дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки  або у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста.

Щоб це зробити у нас в ЦНАПі, потрібно взяти з собою паспорт , податковий номер (РНОКПП), це можуть бути документи в Дії. Також з собою варто взяти мобільний телефон, на який прийде СМС для підтвердження.

 Оновленню підлягають такі дані: ПІБ, адреса фактичного проживання, номер телефону та електронна пошта, якщо вона є.  Отримана інформація одразу потрапляє до реєстру призовників, військовозобовʼязаних та резервістів “Оберіг”. Коли дані оновлені – військовозобов’язані отримають витяг про актуалізацію даних з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, завірений підписом та печаткою ЦНАПу.