Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

21 березня 2024 року поліцейським офіцером громади - Сторчаком С.С., начальником відділу служби у справах дітей - Теличко О.П., головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму - Бобейко Л.Г., напередодні весняних канікул в закладах загальної середньої осіти Лип'янської громади, було проведено профілактичні бесіди з дітьми та батьками. Було звернуто увагу батьків та учнів на дотримання правил безпечної поведінки під час весняних канікул в умовах воєнного стану. Дотримання дітьми правил поведінки на воді та в побуті. Поліцейським офіцером громади було наголошено на дотриманні дітьми правил перебування неповнолітніми дітьми в громадських місцях, дотримання комендатської години, шкідливість вживання неповнолітніми алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Роз'яснено щодо відповідальності батьків за скоєнні протиправні дії неповнолітніми дітьми. 

Начальником служби в справах дітей було наголошено учням про правила користування інтернетом та звернено увагу батьків на здійснення контролю за контентом яким користуються діти.

Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! Але також закликаємо Вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб весняний відпочинок не був зіпсований: