Фото без опису

Фото без опису

28 жовтня 2021 року відбулась 12 позачергова сесія Лип'янської сільської ради 

На порядку денному були розглянуті наступні питання:

  1. Про затвердження Програми  соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на професійній основі на території Лип’янської сільської територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про затвердження Програми покращення надання адміністративних послуг в територіальному сервісному центрі № 7143 Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Черкаській області в 2021-2022 роках
  3. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради №15-2/20 VIII скликання від 22.12.2020 «Про бюджет Лип’янської сільської територіальної громади» на 2021 рік
  4. Про утворення старостинських округів Лип’янської сільської територіальної громади
  5. Про затвердження порядку проведення громадського обговорення кандидатур старост у старостинських округах Лип’янської сільської територіальної громади
  6. Про внесення змін до статуту Лип’янської сільської об’єднаної територіальної громади
  7. Про надання дозволу на укладення договорів оренди майна комунальної власності
  8. Про внесення змін до Програми  «Відшкодування за проїзд хворим з хронічною нирковою недостатністю, що проходять лікування в КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» філія відділення нефрології та діалізу м.Черкаси на 2021-2022 роки»
  9. Про затвердження переліку осіб, яким буде виплачуватись допомога згідно Програми «Відшкодування за проїзд хворим з хронічною нирковою недостатністю, що проходять лікування в КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» філія відділення нефрології та діалізу м.Черкаси на 2021-2022 роки»
  10. Про внесення змін до Програми «Попередження інвалідності та покращення якості життя пацієнтів з хворобою Паркінсона та синдромом паркінсонізму у громаді на 2021-2022 роки»
  11. Про затвердження переліку осіб, яким буде виплачуватись допомога згідно Програми «Попередження інвалідності та покращення якості життя пацієнтів з хворобою Паркінсона та синдромом паркінсонізму у громаді на 2021-2022 роки»
  12. Про внесення змін до рішення № 25-26/І від 30 квітня 2020 року « Про створення комісії щодо визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території Лип’янської сільської об’єднаної територіальної громади та затвердження Положення про комісію» (зміни до складу комісії)
  13.  Про зміну назв та затвердження Статутів закладів освіти Лип’янської сільської ради (у новій редакції)
  14. Про внесення змін до складу постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів Лип’янської сільської ради

    З рішеннями яких можна буде ознайомитись на офіційному сайті Лип’янської сільської ОТГ.