Фото без опису

Заплановане на 02 вересня 2021 року засідання  комісій з питань соціально-економічного розвитку села, праці та соціального захисту населення та комісії з питань планування бюджету і фінансів не відбулись через неявку більшості членів комісії (депутатів Лип’янської сільської ради). В зв’язку з цим не були вирішені важливі питання для стабільного функціонування та розвитку громади, які включені до повістки денної сесії Лип’янської сільської ради запланованої на 03вересня 2021 року:

  • субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (на капітальний ремонт будинку культури в с.Лип’янка) в сумі 1 млн 36 тис. грн.

Також унеможливлюється освоєння 150 тис. грн, які надійшли на співфінансування проекту «Громадські майстерні», відкриття яких заплановане у с.Нечаєве.

     У зв’язку з неосвоєнням субвенції вона буде повернута до державного бюджету. Повторне надання для Лип’янської ТГ залишиться під питанням. 

На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» до 30 жовтня 2021 року необхідно утворити старостинські округи, затвердити Положення про старост, порядок громадського обговорення: вказані питання внаслідок неявки депутатів також не були розглянуті.