Фото без опису

 

Продовження дев’ятої позачергової сесії Лип’янської сільської ради восьмого скликання, яка була запланована на 30 липня 2021 року, не відбулась через відсутність депутатів. На сесію з’явились всього 6 обранців громади. В зв’язку з цим не були вирішені важливі питання для стабільного функціонування та розвитку громади, зокрема ставиться під загрозу початок нового навчального року

 

1. Субвенція з обласного бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (інклюзивна освіта) у розмірі 14 288,00 грн.

 

2. Субвенція з обласного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету у розмірі 134 287,00 грн.

 

3. Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості у розмірі 298 000,00 грн 

 

4. Субвенція з обласного бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров`я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету для забезпечення хворих на цукровий діабет препаратом інсулін у розмірі 27 513,00 грн.