Фото без опису

Фото без опису

23 липня 2021 року у приміщенні Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Лип’янської сільської ради (ЦНАП), що знаходиться за адресою: с. Лип’янка, вул. І.Гончара, 1а був проведений  прийом громадян Бондаренко Наталею Василівною, головним спеціалістом відділу обслуговування громадян №9 Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області .
Громадян хвилювали різні питання:  підвищення  та перерахунок пенсійних виплат, умови виходу на пенсію за віком та необхідний пакет документів для призначення такої пенсії, перехід з одного виду пенсії на інший та інші. Наталя Василівна надала ґрунтовні консультації усім, хто прийшов на прийом, за необхідності призначила повторні консультації у відділі.

Такий  прийом відбувся в рамкам укладеної Угоди про співробітництво між головним управлінням Пенсійного фонду України в Черкаській області та Лип’янською сільською радою, згідно якої раз на місяць (кожного третього четверга з 9.00 до 13.00)  в приміщенні ЦНАПу здійснюватиме прийом громадян спеціаліст головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області. Відвідувачі мають можливість отримати консультації з питань пенсійного забезпечення та прийому (видачі) необхідних документів.