Фото без опису

Зайва година часу на тестування - заощадження  років марних зусиль у «пошуку роботи по душі» у майбутньому.

  Служба зайнятості відновила онлайн-профорієнтацію за допомогою спеціального сервісу- веб-базована  платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа ». Система профорієнтаційного діагностування загальнодоступна.  Всі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у :

  • виборі (зміні) професії;
  • виборі майбутнього напряму професійного навчання;
  • оцінці власних здібностей;
  • саморозвитку.

   Інформацію щодо можливості скористатись такою послугою клієнти служби зайнятості отримують на інформаційних семінарах.  Пройти відповідне тестування можна за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити у браузері комп’ютера користувача та в приміщенні ЦЗ  на комп’ютері вільного доступу.

    Так, з моменту відновлення роботи  сервісу фахівцями Шполянської районної філії Черкаського ОЦЗ було проведено 15 семінарів з наданням відповідної інформації. Одна з пошукачів роботи, Криворучко Анна, виявила бажання пройти тестування та дати оцінку власним здібностям безпосередньо на комп’ютері вільного доступу для клієнтів СЗ. Ще 10 клієнтів зацікавились можливістю пройти онлайн-тестування та отримали відповідні коди доступу.

    Проходження всіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально  приближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування.