Фото без опису

22 січня 2021 року на офіційному сайті Лип’янської сільської ради було оголошено позачергове засідання сесії Лип’янської сільської ради за пропозицією депутатів на 29.01.2021 року на 10:00 год.

         На повістку денну пленарного засідання було винесено одним із питань «Про звернення депутатів Лип’янської сільської ради «Про дострокове припинення повноважень Лип’янського сільського голови Звенигородського району Черкаської області Іщенка Сергія Юрійовича». Також до порядку денного було внесенно питання «Про затвердження старости с.Маслове», «Про затвердження старости с. Ярославка», «Про затвердження старости с. Кавунівка».

На адресу Лип’янської сільської ради надійшла Ухвала Черкаського окружного адміністративного суду, про прийняття позивних заяв до розгляду та відкриття спрощеного позовного провадження в адміністративній справі за позовами Мельниченко Л.В., Педько Т.М., Сігай С.В., про визнання протиправними та скасування розпоряджень «Про призначення старост».

Враховуючи вищевикладене ці питання доцільно розглянути на засіданні ради після вступу рішення в закону силу.

 В зв’язку з цим, питання щодо затвердження на посаду старост сіл, та питання «Про звернення депутатів Лип’янської сільської ради «Про дострокове припинення повноважень Лип’янського сільського голови Звенигородського району Черкаської області Іщенка Сергія Юрійовича»  виключити з повістки денної пленарного засідання до вирішення питання в судовому порядку.

 

(Скан копій ухвал додаються додатково)

Порядок денний пленарного засідання на 29.01.2021 року викладено в новій редакції:

  1. Про внесення змін до бюджету на 2021 рік.
  • Відкриття мережі та перекид коштів із субвенцій на трансфери по пільгових перевезеннях;
  • Перерозподіл коштів для виплати субвенцій щодо соціального захисту населення;
  1. Про внесення змін до рішення сесії Лип’янської сільської ради № 29-5/І від 02.07.2020 «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку».
  2. Про внесення змін до рішення сесії Лип’янської сільської ради № 29-6/І від 02.07.2020 «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»
  3. Про внесення змін до рішення сесії Лип’янської сільської ради № 29-7/І від 02.07.2020 «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на 2021 рік»
  4. Про внесення змін до рішення сесії Лип’янської сільської ради № 29-8/І від 02.07.2020 «Про встановлення ставок єдиного податку»
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки
  8. Затвердження технічної документації з НГО
  9.  Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ